Γιωργος Αργυροπουλος – Chef

Ο Γιώργος  Αργυρόπουλος γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία φάνηκε η αγάπη του για τη μαγειρική. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στον Καναδά όπου και έμεινε για ένα χρόνο δουλεύοντας σαν βοηθός μάγειρα. Επιστρέφοντας από τον Καναδά, σίγουρος πια για την αγάπη του στην μαγειρική φοίτησε στη σχολή “le monde”. Ξεκίνησε την καριέρα του στα μαγαζιά “La pasteria”, “Εν πλω” και “Daluz”. Από το 2004 δουλεύει στο Grand Resort Lagonissi  σαν β’ μάγειρας  και μετά από πολυετή εμπειρία σε διάφορα εστιατόρια του ίδιου ξενοδοχείου πλέον κατέχει τη θέση του sous-chef.

Η συνεργασία του με το Ace Tennis Club άρχισε τον Μάιο του 2012 και συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι και σήμερα. Ο chef είναι διαθέσιμος να δημιουργήσει για  εσάς τα πιο ιδιαίτερα πιάτα και να σας ταξιδέψει σε ένα ξεχωριστό κόσμο γεύσεων και συνδυασμών.